Nyheter

10 DAGER IGJEN!

TGEX v1 nærmer seg med stormskritt og de siste bitene begynner å falle på plass. 215 påmeldte og hele 136 betalende. Det er tall som gleder oss. Vi har lagt ut en liste på vår nettside med praktisk informasjon som kan være greit å lese før LANet. Minner også på om at et informasjonskriv til foreldre er tilgjengelig på våre nettsider. Send oss gjerne en melding på Facebook om det er noe som er uklart, enten du er forelder, LAN-veteran eller førstegangsLANer.

Compo

Vi vil snart lansere en liste med compoer under årets TGEX, men vi behøver din hjelp. Gå på vår Facebook-side og stem på hvilket spill du ønsker deg compo i. Det ligger foreløpig ikke an til å bli pengepremier i år, men vi jobber tett med sponsorer om fine premier likevel.

Betaling

Som du kanskje har sett på vår facebook-side så tar vi nå betaling via VIPPS til de som ikke har tilgang til å benytte seg av PayPal. Vi vil også være åpen for å ta betaling via kort/kontant når vi deler ut armbånd. Dato for dette kommer vi tilbake med. Vi venter på armbåndene. 🙂

Plakater
Vi har hengt opp plakater på uttallige steder rundt om i byen med hovedfokus på ungdom/videregående skoler. Tips gjerne en venn og spre ordet om oss. Fortell gjerne til de som aldri har vært på LAN før hvor kult det er.

Vi kommer tilbake med informasjon fortløpende. Until then, game on!