Nyheter

Takk for i år!

Vi har nå kommet oss etter fire hektiske dager i Tromsøhallen fylt med spilling, sosialt, konkurranser, teknologi og en liten dose e-sport. Vi sitter igjen med fantastiske minner og mener flere fortjener en takk og et klapp på skulderen.

Vi hadde tre uker å planlegge alt på, og vi er stolte over det vi presenterte for dere. Vi vil også rette en stor takk til vårt eminente crew som stod på hele helgen! Og selvfølgelig en stor takk til alle dere deltakere som kom.

Dessverre ble deler av fredagen påvirket av internett-problemer, til tross det – kom dere med positive ord og forstod situasjonen. Som mange kunne lese i iTromsø slet vi i flere timer med angrep eksternt. Vi ønsker ikke å spekulere i om det var noen i salen som initierte disse angrepene, men vit at vi gjorde alt i vår makt for å hindre det.
Vi har fått kjenne på hvordan det er å arrangere et av Nord-Norges største rusfrie arrangement. Vi har selvfølgelig mye å lære, men vi er stolte av å få til så mye med så liten tid, slik at dere får beholde dette møtepunktet i Tromsø. 

Med det vil vi nevne våre ambisjoner for de neste årene. Vi har som mål å få byttet ut alle bordene innen TGEX v2 og blir å endre litt på infrastrukturen generelt i hallen og på bordene. Vi gjør grep ut av våre erfaringer fra V1 og tidligere LAN arrangert i Tromsø. 

Vi ønsker også å rette en stor takk til Signal Fiber. Uten dem hadde det ikke blitt noe arrangement denne helgen. Vi stod plutselig uten internett tirsdagen i forkant av LANet – og allerede onsdag var alt kablet og testet. De viser ståpå-vilje og har et direkte fokus på den digitale nord-norske ungdommen, noe vi mener er svært positivt for landsdelen.
Til slutt ønsker vi å takke alle våre samarbeidspartnere og sponsorer og sees til neste år!